ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Резервациите на гости приемаме общо за комплекса, а номера на апартамент определяме едва 2-3 дни преди пристигане. Затова не можем да ви гарантираме, че ще бъдете настанени точно в желания от вас апартамент, особено ако пристигате след 20 юни. Ще запишем и ще имаме предвид желанието ви, но възможността за това зависи как преминават настаняванията на гостите преди вас.

Настаняване за всички комплекси в Диневи Ризорт става през основната ни рецепция в к-кс Диамант, 24/7. След регистрация и заплащане насочваме госта към комплекса, в който друг член на екипа ни дава ключ и показва стаята. Това важи и за късните пристигания.

В някои случаи, ако познавате комплексите ни и идвате с кола може първо да се настаните в апартамента (на място ви очакват) и след това да отидете на рецепция с всички документи за регистрация.

Ако резервирате в нашите профили на комплекса в booking.com ще попаднете на същото място и при същото обслужване, но с една разлика – гостите резервирали през booking.com не получават безплатен чадър и шезлонг на плажа. Всичко станало е същото.

Няма нужда да резервирате паркинг предварително, защото комплексите разполагат с достатъчно парко места дори и в натоварения сезон.

Максималния брой гости за всеки тип апартамент е посочен в описанията на стаята и включва всички възрастни и деца. Не допускаме настаняване на повече гости в апартамента, дори ако това е дете на 4-6 години, което ще спи при родителите си. Не разполагаме с допълнителни легла и нямаме пракитка на доплащане за допълнителен гост. Ако на място се окаже, че сте повече хора от допустимото ще ви предложим втора стая с доплащане (ако има възможност), но може и да откажем настаняване.

Да, всичките ни апартаменти са снабдени с индивидуални двучестотни безжични интернет рутери 2,4/5 GHz и ще ви осигурят надеждна 24ч връзка. Паролата за рутера ще получите на рецепция при настаняване. Wifi в стаята е безплатен.

Ако желаете да имате интернет на плажа и на външните територии, може да закупите от рецепция Диамант карта за достъп до Hotspot мрежата на Св.Влас. Карта за 7 дни за 1 устройство струва 20 лева.

Възможността за късно освобождаване на стаята е ясна 2 дни преди заминаване и се обсъжда на рецепция ‘Диамант’. Късно напускане е рядко възможно в пиковата част на сезона. Ако това е възможно доплащането е 60лв за напускане до 17.00ч и 100лв за напускане до 22ч

Ако искате да сте сигурни, че ще може да останете до по-късно в апартамента си най-добре да резервирате и заплатите още един ден към почивката си.

В цената на всички типове стаи са включени по 1 чадър и 1 шезлонг на ден на апартамент, независимо от броя гости. Бонусът поручавате на рецепция Диамант под формата на талони. Напр. ако пристигате за 5 дни ще получите 5 двойни талона за общо 10 безплатни чадъра или шезлонга.

За съжаление и на нас не приемаме домашни любимци в апартаментите ни, даже и срещу заплащане. Ако ни изненадате с любимеца при пристигане най-вероятно ще откажем настаняване.

Да, при пристигане ще намерите апартамента зареден със сплано бельо и по 2 хавлии за всеки гост. Смяната на бельото е два път седмично.

С толкова много и хубави басейни гостите ни са изкушени да пробват повече от един басейн. Това е възможно и безплатно, само ако има свободни места около желания басейн.

Ако анулирате резервацията си по-малко от 14 дни преди пристигане дължите неустойка в размер на едно нощувка или пълната сума, в зависимост от условията на анулиране къч цената по която анулирате.

Препоръчваме ви, вместо да анулирате, да промените датите на почивката си при нас в същия сезон, в този случай може да използвате пълната сума за новите дати.

Можете да заплатите почивката си в брой (в лева или евро) или с карти Visa, Mastercard или Maestro.

От 2018 година само гостите резервирали почивката си директно през Лагуна Турс (Диневи Ризорт) и партньорите ни получават безплатен достъп до забавленията за деца и възрастни. Това включва детските дискотеки на амфитеатър Арена, детския кът на плажа и шоутата за възрастни на амфитеатър Арена. За да удостоверите че сте наш гост на входа на амфитеатъра покажете карта, която получавате при регистрация на рецепция Диамант.

За останалите гости на Св.Влас детските дискотеки се заплащат по 5лв на вход за дете, родителя влиза безплатно.

ЕКСКЛУЗИВНО

Резервирайте през нашия сайт и ще получите 2 шезлогна + 1 чадър на плажа, за нощувка, на апартамент!

Чадър + 2 шезлонга FREE