ВХОД ЗА СОБСТВЕНИЦИ

Това е входът към екстранета за собственици на имоти в Диневи Ризорт, които се отдават под наем чрез Лагуна Турс ООД

Кампанията ни за подписване на апартаменти под наем за Лято 2020 ще започне в средата на януари 2020, когато собствениците получават на мейл предложението ни за Договор. Подписаните договори за отдаване под наем приемаме до края на март.

От април за отдаване под наем остава вариант Месечка – апартаментът се отдава под наем за 30 последователни дни в юли-август 2019. Ако това е интересно за вас ни пишете в обратен мейл на pm@laguna-tours.com, дори ако сега не сте съвсем сигурни за датите, в които ще е свободен имота ви.

Лагуна Груп, ексклузивно, организира цялостната туристическа дейност в рамките на всички ваканционни комплекси, построени от Диневи Груп в 4 горещи дестинации у нас – Св.Влас, Слънчев Бряг, Пампорово и София. За 12 години работа досега имаме изградени стабилни отношения с повечето водещи европейски туроператори, които предлагат Диневи Ризорт в Св. Влас като отделен туристически продукт с по-висок стандарт и клубен характер.

Лагуна Управление на имоти предлага на всеки собственик завършено и всеобхватно решение за управлението, поддръжката и отдаването под наем на закупения имот За нас това е началото на близко сътрудничество със собственика на имота за години напред.

ЕКСКЛУЗИВНО

Резервирайте през нашия сайт и ще получите 2 шезлогна + 1 чадър на плажа, за нощувка, на апартамент!

Чадър + 2 шезлонга FREE