ДОПЪЛНИТЕЛНИ
УСЛУГИ

БАРОВЕ И
РЕСТОРАНТИ

Насладете се на богат избор от български и чуждестранни ястия както в заведенията на комплексите, така и в множеството ресторанти, разположени на яхтено пристанище Марина Диневи.  В плажните заведения можете да разпуснете с любимото си питие, докато слушате шума на вълните. Ако сте почитатели на нощния живот, можеte да посетите клубовете в близост. 

Диневи Ризорт е семеен курорт. Почти половината ни гости са деца до 10 години. В полза на семейната атмосфера на курорта ни са зелените площи, където децата играят на воля и до късно, а родителите могат да наблюдават от балкона, спокойните улички между комплексите, доброто вечерно осветление и 24ч охрана на цялата територия. Ако сте избрали семейна почивка при нас, то изборът ви е здравословен и разумен. 

АНИМАЦИЯ
ЗА ДЕЦА

РАЗХОДКА С
ЯХТА

Насладете се на усещането за собствена яхта. Уважаеми гости на Диневи Ризорт, за вашия комфорт и незабравим отдих при нас компанията предлага възможност да се насладите на ден в морето, като наемете една от нашите яхти. Яхтите са с различен капацитет и клас, в зависимост от вашите предпочитания и теми за пътуване – разходка, личен празник или фирмено мероприятие. Предлагаме организиране на кетъринг с напитки и храна, украса за вашия празник и други.

За да направим престоя ви пълноценен и разнообразен, бихме искали да ви предложим богат избор от активности като йога, фитнес на открито, тенис на корт, както и организирани екскурзии с професионално обслужване до най-интересните места в България и в близките държави. Организираме и преходи, които да ви разкрият красотата на Несебър и изумителните гледки, които районът пази. 

СПОРТ И
ЕКСКУРЗИИ

СПА
ПРОЦЕДУРИ

Почивните дни са най-доброто време да се погрижите за Вашето тяло и кожа. Затова, ако желаете да забравите за умората, динамиката на забързаното ежедневие и желаете да отпочинете и съхраните Вашата красота и младост, имаме честта да Ви поканим в обновения ни спа център!