АПАРТХОТЕЛ
ПАМПОРОВО

Пампорово е най-слънчевият ни зимен курорт, трети по популярност ски курорт в България. Намира се сред мистичната и красива природа на Родопите. 220 км южно от София, 85 км южно от Пловдив. Зимата в Пампорово е мека, без резки температурни амплитуди и без опасност от лавини. Снежната покривка достига 140 – 150 см. Най-важното е, че над 100 слънчеви дни преобладават в периода декември-март.

Общата ски зона Пампорово-Мечи чал разполага са 39 км писти за алпийски дисциплини с различни трудности, 30 км. писти за дълго бягане, множество ски училища и гардероби. Почти всички ски писти в Пампорово започват от връх Снежанка, при надморска височина между 1400 м. и 1926 м. Преобладават пистите за начинаещи и средно напреднали скиори, заради което Пампорово е много подходящ за семейства и обучение на деца.

ЗА ГРАНД МАНАСТИРА

Гранд Манастира се намира в ски центъра на Пампорово – м. Студенец, само на 80 м от основния ски лифт до кула Снежанка.

Оправдавайки името си, Гранд Манастира се състои от 5 сгради с топла връзка от стълби и ескалатори. В най-горната си част комплексът има изход на ски пистата, отвеждаща до Студенец.

За Пампорово

Пампорово е най-слънчевия ни зимен курорт. Той е и трети по популярност ски-курорт в България. Намира се сред мистичната и красива природа на Родопите.

 

Ски-център Студенец

Ски-център Студенец се утвърди като по-прогресивната и търсена зона за настаняване в Помпорово, в сравнение с центъра на курорта. 

Климат

Зимата в Пампорово е мека, без резки температурни амплитуди и без опасност от лавини. Снежната покривка достига 140 – 150 см. Най-важното е, че над 100 слънчеви дни преобладават в периода декември-март.

Пампорово-Мечи чал

Общата ски-зона Пампорово-Мечи чал разполага са 39 км писти за алпийски дисциплини с различни трудности, 30 км. писти за дълго бягане, множество ски училища и гардероби. 

ЕКСКЛУЗИВНО

Резервирайте през нашия сайт и ще получите 2 шезлогна + 1 чадър на плажа, за нощувка, на апартамент!

Чадър + 2 шезлонга FREE