• marina-banner-1
  • marina-banner-2
  • marina-banner-3

Яхти

Диневи Ризорт е семеен курорт. Почти половината ни гости са деца до 10 години. В полза на семейната атмосфера на курорта ни са зелените площи където децата играят на воля и до късно, а родителите могат да наблюдават от балкона, спокойните улички между комплексите, доброто вечерно осветление и 24ч охрана на цялата територия.

Ако сте избрали семейна почивка при нас, то избора ви е здравословен и разумен. Свети Влас е единствения климатичен курорт в България и това най-бързо усещат децата. Тук се диша по-леко, апетитът се подобрява, нощите не са задушни и предполагат спокоен сън, морето и пясъка имат своя лечебен принос в каляването на децата за зимата.

Моторна яхта FERRETTI 830

Това е от най-големите и луксозни яхти под български флаг у нас, изработена по специална поръчка на собствениците си в 2008 година. Яхтата е втората яхта Ferretti 830 в света, след тази на собственика на фирмата, която има изрисувани вътрешни стени от художничката Витория Вангелис, удостоверено с личния й подпис в салона. Лодката е кръстена ‘Патриот V’ и може да стигне за четири часа от Марина Диневи до Истанбул. Яхтата е напълно климатизирана, има и специална жироскопна система, която намалява страничното клатене с 50 %. Налице е непрекъсната безжична връзка с интернет навсякъде по света през сателит. Всички мебели на палубата са в бяло, а на горна палуба има и джакузи. От всички спални има панорамна гледка към морето, а най-голямата спалня е с френски прозорци дори и в банята към нея – и от леглото, и от ваната има гледка към морската шир.

Цените са без ДДС, пристанищни такси, кетъринг и други допълнителни разходи. Разход на гориво: достига 500 л./час

Ветроходна яхта ELAN 434

ELAN 434 е ветроходна яхта, идеална за крайбрежни излети и за дълго плаване в открити води. Яхтата е изключително мореходна и устойчива дори при пет-шест метра вълна. Управлението може да се поеме от двама човека. Комфортното пребиваване е в рамките на шест – осем човека, като пространството позволява спокойно и удобно съжителство и хранене, кухнята на борда е разкошна и добре екипирана. Лодката е оборудвана с GPS, автопилот, чартплотър, електронни карти, всички навигационни прибори, радар и сателитни прибори за сигурност при бедствие.

Цените са без ДДС, пристанищни такси, кетъринг и други допълнителни разходи. Разход на гориво: достига 500 л./час

Парти-яхта ПАТРИОТ за морски приключения

Яхта ПАТРИОТ е сред забележителностите на Марината в Св.Влас и е идеалният вариант за морска разходка в залива за компании, с вкус към приключенията.

‘ПАТРИОТ’ приема до 12 пътника само от една компания, за която се изготвя маршрут за плаване и меню за яхт-пикника. Атракция на борда е специалното барбекю, захванато на страничен десен борд, където се приготвят риба и месо от екипажа на яхтата. За доброто прекарване спомагат широките открити декове на три етажа в предната част, идеални за почивка под слънцето с коктейл в ръка на фона на музиката идваща от капитанското място. Ако музиката е ваша стихия, екипът ще ви предложи караоке. Опитният екихаж тук усеща желанията на гостите може да смени ‘курса’ на плаване според атмосферата на борда.

Яхтата разполага с пет каюти с двойни легла, като за няколко дневно плаване може да се качат 8 човека. Рождени дни, ергенски партита, годишнини, фирмени събития – всеки празник е запомнящ се с добрата организация на ‘ПАТРИОТ’. Доставете си удоволствието да осъществите своето различно парти и да излезете и се върнете по вода до Марина Диневи, най-актуалната лятна дестинация в района и това лято.

Цените са без ДДС, пристанищни такси, кетъринг и други допълнителни разходи. Разход на гориво: достига 500 л./час