• sport-banner-1
  • sport-banner-2

Спорт

Диневи Ризорт е семеен курорт. Почти половината ни гости са деца до 10 години.

В полза на семейната атмосфера на курорта ни са зелените площи където децата играят на воля и до късно, а родителите могат да наблюдават от балкона, спокойните улички между комплексите, доброто вечерно осветление и 24ч охрана на цялата територия.

Ако сте избрали семейна почивка при нас, то избора ви е здравословен и разумен. Свети Влас е единствения климатичен курорт в България и това най-бързо усещат децата. Тук се диша по-леко, апетитът се подобрява, нощите не са задушни и предполагат спокоен сън, морето и пясъка имат своя лечебен принос в каляването на децата за зимата.

kids-1
Спорт

Спорт

sport-inner-3

Единствено в Диневи Ризорт деца и възрастни могат да опитат тези два аристократични спорта, като платени занимания Фектовка със сабя Фехтовката е неизчерпаем спорт, който комбинира физика, емоция и интелект за всички възрасти. Поканени сте да се докоснете до рицарските ценности и красотата на движенията със сабя. Участниците получават сабя и маска в заниманията и диплом за завършен курс. Къде: амфитеатър Арена; Цена: 60 лв. за три занимания от по 1 час, в 3 поредни дни.

Ветроходство Нашия яхт-курорт ви предизвиква да усетите могъществото на вятъра и морето едновременно! Обучението по ветроходство е в 2 часа. Първият час децата се запознават с основите на мореплаването – ориентиране, правене на морски възли, роза на ветровете, устройство на ветроходна яхта. Вторият час желаещите ще направят 30 мин плаване по вода в залива пред плажа с ветроходна яхта с дължина 8 метра, като сами участват в управлението й под ръководството на инструктор. Подходящо за цялото семейство. Къде: до уиндсърф училището на плажа под Манастира. Цена: 30лв на участник

Други дейности подходящи за деца – Аквапарк Action в Слънчев Бряг, половин или цял ден във водни атракции за цялото семейство. Билетите закупени през този сайт заедно с настаняването са с 10% отстъпка от редовната цена; – Лодката ни за разходка от Св.Влас до Несебър стария град, тръгва на всеки кръгъл час от Понтон 4 на яхтеното пристанище. Истинско морско приключение в 30мин; – Пиратския кораб Black Sam е чудесна морска атракция с дневна и вечерна програма и снимки за спомен, потегля от яхтеното пристанище в Св.Влас – Йога за деца, в открития йога център на плажа пред комплекс Арена;