Медицинска помощ - Dinevi Resort
  • med-banner

Медицинска помощ

Медицинска помощ 24/7 е осигурена от медицински център ‘Маджуров’, който се намира над амфитеатъра в к-кс Арена. Центърът разполага с линейка, рентген, лаборатория и 6 специализирани кабинета, включително педиатър. По-сериозните случаи се транспортират до МБАЛ’ Маджуров’ в Бургас. Телефон към центъра в Св.Влас: 056 865 730

Нашият здравословен съвет към родителите ни е да предпазят децата си от пълно излагане на слънце/горещина/морска вода през първите 2-3 адаптивни дни край морето. Получава се така, че децата идват от по-студения климат непривикнали към слънце, радостно прекарват целия ден в морето и под жаркото слънце. На втори-трети ден са налице признаци за слънчево изгаряне и прегряване, температура, стомашно неразположение и т.н.

Медицински център Маджуров обслужва всички туристически застраховки на организирани гости. Важно е да се знае, че по правило те са с ниски лимити и не покриват някои спешни състояния като апендисит.

Препорчваме на гостите ни, особено на индивидуалните ни гости и тези с по-дълъг престой в Св.Влас, да направят нова здравна застраховка на всички или някои членове на семейството, за да са спокойни и подсигурени през почивката си при нас. Цената на застраховката е 0,80лв на ден на човек. Застраховка може да резервирате онлайн през този сайт или на основната ни рецепция в к-кс ‘Диамант’.