Анимация - Dinevi Resort
  • animaciq-banner-1
  • animaciq-banner-2
  • animaciq-banner-3

Анимация

Диневи Ризорт е семеен курорт. Почти половината ни гости са деца до 10 години.

В полза на семейната атмосфера на курорта ни са зелените площи където децата играят на воля и до късно, а родителите могат да наблюдават от балкона, спокойните улички между комплексите, доброто вечерно осветление и 24ч охрана на цялата територия.

Ако сте избрали семейна почивка при нас, то избора ви е здравословен и разумен. Свети Влас е единствения климатичен курорт в България и това най-бързо усещат децата. Тук се диша по-леко, апетитът се подобрява, нощите не са задушни и предполагат спокоен сън, морето и пясъка имат своя лечебен принос в каляването на децата за зимата.

Детският кът на плажа пред к-кс ‘Арена’ е отворен 6 дни в седмицата (без понеделник) от 9.30 до 13.30 ч, за всички деца, напълно безплатно. Ще познаете къта по разветия червен флаг с бял надпис Animation, а усмихнатите ни аниматори в червени екипи ще се запознаят с вас и детето ви още преди това. Детския кът е отворен и не отделен от плажа, затова децата не се оставят изцяло на грижите на аниматорите. Родителят трябва да е наблизо, да може да наблюдава детето си и да реагира, ако има нужда. Заниманията в къта редуват тихи и творчески дейности с динамични игри на пясъка, спортни занимания, музикална гимнастика, дори такива които включват и родителите за гарантирана забава. Всяка седмица се провежда тематичен ден, в който децата се забавляват по отбори, например Олимпийски ден, Нещотърсачи, Хари Потър.

На детските дискотеки са поканени всички деца в три дни от седмицата (вторник, четвъртък и неделя) от 20.00ч на амфитеатър Арена, вход свободен за гостите в апартаменти на Диневи Ризорт.
Музикалната част е с продължителност 60мин, а песните са на няколко езика според преобладаващите националности на децата. С най-голяма готовност малките ни гости танцуват клубния ни танц
В някои дни дискотеката се замества от друго забавление – пяна парти, зумба парти, театър на смеха. ‘Вечер на талантите’ е представление, което изнасят самите деца – със или без предварителна подготовка всеки е поканен пред микрофона да изави таланта си.